LUCHTHAVENS

“Wij hebben de juiste oplossingen voor luchthavens.”

Luchthavens zijn gevoelige gebieden en vormen een speciale uitdaging wat betreft de veiligheid voor personen en materiaal: 24 uur per dag en zeven dagen per week. Mensen moeten met het oog op het brandveilig maken van de volledige luchthaven vanaf het begin calamiteiten bij de kwetsbare punten kunnen elimineren. Experimenteren is daarbij niet op zijn plaats; vanaf het begin moet duidelijk zijn wat de oplossing is.

Minimax Brandbeveiliging is een deskundige partner. Al vanaf de ontwerpfase. Dus niet alleen op het gebied van de technische voorschriften inzake het naleven van de brandbeveiliging en de geldende veiligheidsvereisten, maar – en vooral – daar waar om speciale oplossingen wordt gevraagd.

brandveilig minimax brandveiligheid brandbeveiliging

Minimax Brandbeveiliging werkt namelijk samen met één van de meest moderne Europese onderzoekscentra op het gebied van brand: Minimax GmbH. Het bedrijf is bekend met projectspecifiek onderzoek en ontwikkeling en kan gekwalificeerde technici leveren die de klant van deskundig advies voorzien.

Er zijn volledig uitgewerkte programma’s beschikbaar voor het samenstellen van maatoplossingen: van schuim-, inert gas- en sprinklersystemen via structurele brandbeveiligingsmaatregelen tot brandblussers – allemaal afgerond met een uitgebreid assortiment aan speciale blussystemen/apparatuur en een projectgerelateerde productie en fabricage .