WAAR KUNT U MINIMAX VOOR INSCHAKELEN?

Voor analyse, advies, projectering, productie, implementatie en service bent u bij Minimax Brandbeveiliging aan het juiste adres. Minimax Brandbeveiliging is een uniek bedrijf dat zowel productie, levering en montage in eigen hand heeft.

Hoewel brandbeveiliging vaak wettelijk verplicht is, is brandbeveiliging ook een verstandige beslissing vanuit het oogpunt van veiligheid. De installatie van brandbeveiligingssystemen behoedt u voor de bedreigende gevolgen van brand en wordt vaak door de verzekering met grote premiekortingen gehonoreerd. Op die manier betaalt de investering zich snel terug.

Een standaard oplossing komt zelden voor in brandbeveiliging. Elk object heeft haar speciale risico’s en vraagt om een individueel beveiligingsconcept, vanaf voorkoming van brand, blussing, tot het vermijden van gevolgschade. Minimax Brandbeveiliging helpt u graag met het ontwikkelen van uw brandbeveiligingsconcept.

Minimax Brandbeveiliging kunt u onder andere inschakelen voor:

Consultancy en ontwerp

Onze specialisten inspecteren ter plekke het object, registreren de bijzonderheden en maken een ontwerp op maat. Wij begeleiden het project tot en met de inbedrijfname en verder. Door de jarenlange ervaring van Minimax Brandbeveiliging kunnen wij altijd een passend advies geven.

Om er zeker van te zijn dat u optimaal beveiligd bent, begeleiden wij veranderingen, vernieuwingen en uitbreidingen, zowel het regelen van een ombouwplanning als een 24-uurs nooddienst. Brandblussystemen moeten jarenlang probleemloos functioneren. Daarom controleert ons serviceteam regelmatig de conditie van uw installatie en zorgt dat deze in perfecte staat blijft.

Installatie

Van de eerste blusser tot de laatste sprinkler geldt: alleen wanneer topkwaliteitproducten professioneel worden gecombineerd zal het systeem functioneren zoals verwacht mag worden tijdens een calamiteit. Minimax Brandbeveiliging heeft met haar ruime ervaring altijd de professionaliteit in huis om topkwaliteit producten te installeren en te combineren.

Schepen en offshore faciliteiten, zoals olieplatforms, vereisen een hoger-dan-gemiddeld veiligheidsniveau vanwege de speciale omstandigheden op zee. In de meeste gevallen kunnen mensen bij een uitslaande brand niet snel wegkomen en directe hulp van buitenaf kan lang op zich laten wachten. Naast de vele risico’s die een brand met zich meebrengt, zijn paniek en de beperkte manoeuvreerbaarheid van die typische gevaarbronnen waar, bij de keuze voor een brandblussysteem, mee rekening gehouden dient te worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!