MISSIE EN VISIE

Missie:
Minimax Brandbeveiliging B.V. is een gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van diversen brandbeveiligingssystemen.

Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, technische installatiebedrijven, telecom- internetaanbieders en scheepswerven in binnen en buitenland maar ook de eindgebruikers van o.a. kantoren, winkels, verzorgingshuizen, industriële bedrijven en schepen.

Met Minimax Brandbeveiligingen bieden we onze klanten oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van brandbeveiliging binnen de daarvoor geldende normen en kwaliteitseisen.

Minimax Brandbeveiliging B.V. streeft er te allen tijde naar een doelgerichte, betrouwbare en milieubewuste organisatie te zijn voor haar klanten, personeel en omgeving. Daarnaast stellen we ons als doel een bevredigend rendement op het geïnvesteerd vermogen van onze aandeelhouders te behalen.

Minimax brandbeveiliging B.V. heeft voor zichzelf de volgende normen, waarden en overtuigingen centraal gesteld: integriteit, professionaliteit, klantgerichtheid, prestatiegedrevenheid, innovativiteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Minimax Brandbeveiliging B.V. wil algemeen beschouwd worden als de best gesorteerde, meest gespecialiseerde en service gerichte brandbeveiligingsleverancier van Nederland.

Visie:
Minimax Brandbeveiliging B.V. ziet volop kansen voor de toekomst omdat we ons als totaal leverancier in de brandbeveiligingsmarkt kunnen profileren. Minimax is dé expert voor het monteren en onderhouden van brandbeveiligingsinstallaties in vele sectoren, zowel op land als op zee.

Door ons brede leveringsprogramma met producten die “in house” (bij ons moederbedrijf Minimax GmbH, Bad Oldesloe, Duitsland) zijn ontwikkeld en vervaardigd, kunnen we altijd passende oplossingen bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons doel is dan ook om binnen vijf jaar tot de top drie van totaalleveranciers voor brandbeveiliging in Nederland te behoren.

Onzeserviceafdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en heeft zich tot hoofddoel gesteld om snel en adequaat te kunnen reageren op onverhoopte storingen aan systemen bij onze klanten. Deze competenties vormen een belangrijk voordeel van concurrentiepositie van Minimax-Brandbeveiliging B.V.