OVER MINIMAX

Minimax Brandbeveiliging is een jong en dynamisch bedrijf dat vanaf maart 2004 gegroeid is tot één van de toonaangevende ondernemingen in Nederland op het gebied van:

Hoewel wij een jong bedrijf zijn hebben de meeste medewerkers reeds vele jaren ervaring met brandblusinstallaties zowel aan boord van schepen als in diverse soorten gebouwen, fabrieken en industrie. Hierdoor kunt u bij Minimax Brandbeveiliging terecht voor: – Advies – Ontwerp – Installatie – Jaarlijks onderhoud.

Onze kennis en ervaring, gestoeld op een projectmatige aanpak, kan voor uw bedrijf van grote toegevoegde waarde zijn. Wij hebben, of zoeken, voor uw brandbeveiligingsvraagstuk een passende oplossing.

Een goed contact opbouwen en onderhouden met onze opdrachtgevers heeft, naast de brandveiligheid, onze hoogste prioriteit.

Mede omdat Minimax Brandbeveiliging 100% dochter is van het grote brandbeveiligingsconcern Minimax GmbH is de klant ervan verzekerd dat de systemen volgens de laatste regelgeving, productspecificaties en de nieuwste technieken worden geinstalleerd. Minimax Brandbeveiliging is voor brandbeveiliging de probleemoplosser voor industrie en scheepvaart.

Om u een indruk te geven van ons leveringsprogramma zenden wij u graag onze kennismakingsbrochure toe. U kunt deze ook downloaden van onze website of de website van ons moederbedrijf Minimax GmbH bekijken.

Minimax Brandbeveiliging Algemene brochure | Downloaden