TELECOMMUNICATIE EN EDP

“Wij leveren de oplossing voor telecommunicatiefaciliteiten en EDP”

De veilige werking van de systeemtechnologie is van vitaal belang voor alle operators die actief zijn in de telecommunicatie en de EDP. Een probleemloze werking zorgt voor tevreden klanten, wat vooral in deze branche centraal staat. Daarom kan een storing of een werkonderbreking verreikende gevolgen hebben. Overigens zijn onnodige onderbrekingen zowel voor de operator als voor ons onacceptabel. Het is hier dus belangrijker dat de brandbeveiliging door middel van o.a. branddetectors zelf niet beschouwd wordt als de oplossing, maar als een onderdeel van een hoger veiligheidsniveau en een controlesysteem.

minimax branddetectors blusser sprinkler sprinklersysteem

Daarom zijn de interface en het systeemmanagement van het grootste belang en wij kijken ernaar uit u op dit gebied van hulp te zijn. Minimax heeft zich het probleem gerealiseerd en levert optimale brandbeveiligingsoplossingen voor de hele infrastructuur van telecommunicatienetwerken, zowel op het gebied van mobiele als vaste telefonie. Bij brand moeten elektrische apparaten uitgeschakeld kunnen worden zonder dat er gegevens verloren gaan en het blusproces moet onmiddellijk starten. Onze multifunctionele verklikkers, of Helios branddetectors, ontdekken onmiddellijk de brandhaard en onze speciale systemen blussen zelfs de meest gevoelige apparatuur zonder blusrestanten achter te laten. Dus de schade blijft beperkt.

Hoe kan er überhaupt brand ontstaan in het systeem? Branden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door spanningspieken, inductie, kortsluiting, sabotage, vandalisme, operatorfouten of gewoon nalatigheid bij het bedienen van de elektrische apparatuur Branden in telecommunicatie faciliteitenkunnen dus veel verschillende oorzaken hebben.